مشاوره حقوقی رایگان - محکوم به پرداخت مهریه

عرض سلام و ادب خدمت وکلایی عزیز. خانم بنده تعداد بیست عدد سکه از دویست چهارده سکه مهریه اش رو به اجرا گذاشته و قاضی بنابه گردش مالی حساب بنده اعسارم را نپذیرفته و حتی به من اجازه حضور در دادگاه جهت توضیح هم نداده حالا سوال بنده اینه که یک آیا قاضی اختیاره چنین کاری را دارد یا خیر؟؟
دو- نمیخام مثل بعضی ها داستان سرای کنم ولی بنابه دلایلی الان شرایط پرداخت 20عددسکه بصورت یکجا را ندارم و اگه تاپایان مهات دادگاه پرداخت نکنم چه میشود و اگه حکم به زندان بدهند چه مدت باید به زندان برم؟؟؟؟
باتشکر از همه عزیزان پاسخ گو.

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در صورت زندانی تا زمان پرداخت بدهی ادامه دارد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

این روش بسیار خوبی برای رسیدن همسرتان به سکه ها می باشد اگر همه سکه ها رو اجرا می گذاشت به نفع شما بود.ولی در هر صورت اگر شعبه قبول میکند شما هم دادخواست اعسار از پرداخت بیست عدد سکه را ب ه علت گرانی دهید .نسبت به رای تجدیدنظر کنید.ودر آخر تعدیل تقسیط دهید.