مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

باسلام. شهریور96 از یه بنگاهی یه خودرو زانتیا اقساط خریدم یه مقدار اقساط عقب افتاد. الان که ماشین گرون شده. با حساب اقساطی که عقب افتاده باید 12میلیون به بنگاهی بدهم. ولی میگوید 30میلیون دیگه بده تا سند به نام بزنم. نا گفته نماند که این اقا چندین شاکی دیگه هم مثل من دارد که میخواهد از انها هم پول زیادی بگیرد. لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

قیمت معامله همان است که در زمان انعفگقاد قرارداد تعیین شده است ، برای اطهار نظر دقیق تر باید قرارداد بررسی شود