مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

خودرو پراید به ارزش 27 میلیون خریداری کرده ام، خودرو را تحویل گرفته ام اما هیچ مبلغی به فروشنده پرداخت نکردم
بند های قرار داد بدین شرح است

1-باقیمانده ثمن خودرو در زمان نقل و انتقال رسمی مورد معامله از طرف خریدار به فروشنده پرداخت خواهد شد
2-طرفین قرارداد متعهد میگردند که در تاریخ فلان در محضر شماره فلان جهت نقل و انتقال مورد معامله حاضر شوند
3-کافه خیارات ولو خیار غبن فاحش و افحش اسقاط گردید

آیا میتوانم معامله را به دلیل رد و بدل نشدن پول فسخ کنم؟ آیا این معامله معتبر است و باید به آن پایبند بود؟

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

با سلام معامله صحیح است و باید به آن پایبند بود مگر با رضایت طرفین منفسخ شود