مشاوره حقوقی رایگان - فصل زمین

سلام و خسته نباشید
پدرم بیست هکتار زمین بنامش در بانک عمران سابق و ملت کنونی ثبت شده، که نامه مسبوق موجوده ، عموی من با فریب ایشون قصد فصل این زمین رو داره با گرفتن وکالت کاری ابتدا میگه دنبال کارای زمین می رم تا برات بگیرم و بعد یه قولنامه جعلی درست میکنه که سرخش مفصله در ضمن هیچگونه سندی هم غیر از نامه بانک عمران دست ما نیست ایا راهی هست

پاسخ ها :

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه قولنامه یا همان مبایعه نامه جعلی است پدر شما میتونه بعنوان جعل علیه عمویتان شوایت کیفری را مطرح بکنه و در خصوص وکالت کاری نیز وکیل صرفا حق دخالت و اقدام در موضوع وکالت را خواهد داشت و نمیتواند فراتر از موضوع وکالت اقدامی را انجام دهد و در صورت اقدام نافذ نخواهد بود و ضمنا عقد وکالت عقد جایز بوده و پدرتان میتواند عمویتان را از وکالت تفیذی عزل نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با سلام. اقدامات وکیل در وکالت کاری در صورتی از لحاظ قانون صحیح است که در چهارچوب انچه که از او خواسته شده باشد. پدر شما وکالت کاری در چه موردی به ایشون داده. توضیحات شما کامل نیست

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

یک وکیل

سلام. وکالتی که پدر شما به برادرشان داده اند باید بررسی شود. چنانچه وکالت کاری بوده و جعلی صورت گرفته باشد می توانید به جرم جعل از ایشان شکایت نمایید. و ضمنا وکالت عقد جایز است که پدرتان هز زمان اراده نمایند می توانند به دفتر خانه مراجعه و برادرشان را عزل نمایند و مراتب عزل از طرف دفترخانه به ایشان ابلاغ می گردد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

یک وکیل

با سلام همکاران پاسخ کامل داده اند می توانید در هر زمان عموی خود را از ادامه وکالت عزل کنید البته اگر وکالت بلاعزل نداده باشید.

یک وکیل

سلام " ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سوال شما مستلزم رویت و مطالعه اسناد و مدارک مورد ادعا و مشاوره حضوری است .