مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام بنده 97/8/23 تصادف جرحی داشتم و زیان دیده هستم 3ماه طول درمان دارم میخواستم حدودی دیگه بنده رو محاسبه کنید
1- خونریزی و تورم بینی
2-باد کردن پیشانی
3- زخمی شدن آرنج دست چپ
4- ایجاد دیسک گردن 5و 6
5- ایجاد دیسک کمر 3و 4 که دکتر معالج در نظریه خود گفته سریعا نیاز به جراحی دارد
خواهش میکنم اگر دقیق نمیشود ولی حدودی بفرماید چند درصد تعلق میگیرد
دوم اینکه این همه پول درمان و هزینه دکتر و پزشک قانونی رو چطور و کجا باید مطالبه کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

درصد روقاضی در نظر میگیرد و هزینه ها رو در پرونده بگذارید یا با دادخواست مطالبه خسارت دریافت کنید