مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج زوجه

با سلام
بنده سال 94 عقد کردم ولی سر منزل مشترک جداگانه نرفتیم (عروسی هم نگرفتیم) و همسرم باکره نیست یک سال و نیم پیش در خانه پدرم مشاجره کردیم و ایشون زنگ زد به پدرش امد و بردش همسایه ها هم شاهد هستن.بنده سراغی ازش نگرفتم چون خودش رفته بود و بعد از گذشت این مدت پدر ایشون که وکیل خبره ای هم هستن تقاضای طلاق داده بر مبنای این که من دخترش رو بلاتکلیف گذاشتم.
خواستم ببینم با توجه به شهادت همسایه ها به نفع من ایا باز هم عسر و حرجش قابل اثبات هست؟
و این که اگه من منزل تهیه کنم و در خواست تمکین بدم باز هم عسر و حرج ایشون قابل اثبات هست؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله ایشون می تواند عسر و حرج را بزند و شما هم در مقابل دادخواست تمکین دهید ولی نیاز به مشاوره دارید تا بتوانید از خود دفاع کنید تماس بگیرید یا به همکاران وکیل مراجعه نمایید