مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ملک بین دونفر

سلام مغازه ای به ارث سه خواهر رسیده ولی سهم هیچ یک تفکیک نشده که من برادر آنها هستم وسهم دوخواهر را خریداری کردم(بدون اینکه مشخص شود کدام قسمت سهم این دواست) ولی یکی از خواهران حاضربه فروش نیست اومیگوید باید اول به سه قسمت تقسیم کنیم وقرعه ازکدام طرف افتاد آنجا رابردارم من هم میگویم من 2سهم هستم باید به دوقسمت تقسیم کنیم و قرعه بکشیم چون اگر 3قسمت تقسیم کنیم واو وسط بیفتد مغازه به درنمیخورد حال باید به سه قسمت تقسیم کنیم و قرعه بکشیم یا دوقسمت؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

حتی اگر یکی از وراث در تقسیم توافق نداشته باشد در دادگاه طرح دعوا میگردد .شما برای اینکه حقتان ضایع نشود از طریق دا د گاه اقدام کنید واگر ارث از طرف مادر رسیده باشد به سه قسمت تقسیم میشود ولی اگر از پدر رسیده باشد فرزند پسر دو سهم دختر یک سهم میبرد