مشاوره حقوقی رایگان - خودرو فروخته شده

بنده در تاریخ 95/8 ماشینم رو به صورت قولنامه ای و بدون انجام فک پلاک و سند فروختم و چکی رو به تاریخ 4 ماه بعد گرفتم که در قولنامه ذکر شده چک در تاریخ 95/12 نقد نشد سند نزنم متاسفانه چک رو بعد از رسیدن موعد چک یک ماه با دو میلیون کمتر (و گرفتن چک دوم به مبلغ دو میلیون به تاریخ 10 روز بعد) نقد کردم و چک دوم هم بعد از ده ماه به چک سوم و مبلغ یک تومن باز سه ماه دیگر نقد کردم. بعدا متوجه شدم ماشینم رو به نفر دوم فروخته و الان پلاک و سند به نام خودم هست هزینه سند رو هم از من گرفته (نگه داشته نزد خودش). اما هیچ اقدامی برای تعویض پلاک و سند نمیکنند. امکان داره من معامله را فسخ کنم و ماشین رو تحویل بگیرم و پول رو پس بدم ؟ چون خیلی اذیت شدم تا پول رو دوندگی کردم تا گرفتم.

پاسخ ها :

برکاتی        سیده الهام

برکاتی سیده الهام :

برای امشاوره دقیق قرادادتان باید مطالعه شود ولی با توجه به اظهارات اولیه شما به نظر میرسد نمیتوانید از تنظیم شند امتناع کنید