مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی ملکی

باسلام و خسته نباشید. سال گذشته یه ملک مسکونی رو فرختیم که با خریدار به مشکل برخوردیم و مقداری از پول خونه باقی موند که خریدار چند روز پیش پول رو پرداخت کرد و قرار شد همسرم سند رو به نام خریدار بزنه. حالا همسرم میگه کلا از فروش خونه پشیمون شده و حاضر به سند زدن نیست. سوال من از شما اینه که از لحاظ قانونی همسرم میتونه بگه سند نمیزنه و پشیمون شده؟ یا ملزمه که سند بزنه؟
آیا باید پولی که از خریدار گرفته رو با سودش پرداخت کنه؟ با تشکر

پاسخ ها :

برکاتی        سیده الهام

برکاتی سیده الهام :

معامله شما کامل انجام شده و همسر شما نمیتواند به علت پشیمانی از تنظیم سند امتناع کند مگر پس از مطالعه قرارداد شما معلوم شود شرط فسخی پیش بینی شده و شرایط آن نیز به وجود آمده باشد. اظهار نظر دقیق پس از مطالعه مدراک شما امکانپذیر است