مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

بنده4سال پیش زمینی به مساحت 1000متر از شخصی خریدم و سند رو به اسمم زدم که تحت تصرف افرادی دیگر است و سال قبل اقدام به شکایت تصرف عدوانی و قلع قمع نمودم که در جلسه دادگاه خواندگان در مقام دفاع عنوان نمودن ایشان شر خر هستند و... و من در مقام دفاع بیان نمودم چون زمین ماقبل مال پدر بزرگ بنده بود فروشنده فقط با معیار وجدان خود سند را به نام من زد
در صورتی که پدربزرگ بنده انجا زمینی ندارد و در این مورد شاهد زیاد دارم حتی خود مادربزرگم میداند پدربزرگم زمین نداشته و از ماقبل متعلق به اقوام پدری فروشنده بوده خلاصه امسال رای به نفع بنده صادر گردید و زمین را تحویل گرفتم با این تفاسیر ایا برادران و خواهران من می‌توانند ادعا کنند که چون بنده در صورتجلسه دادگاه نوشتم زمین ماله پدربزرگم است ما هم سهم داریم و خلاصه ختم کلام شکایت کنند میتونن سهم ببرن لطف جواب بدید متشکرم