مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام وقتتون بخیر بنده خانواده شهید هستم همسر بنده با شخصی در تلگرام رابطه داشتن عکس هایی رد و بدل شده از متن گفتگو ها مشخص دوران نامزدی هم با هم در ارتباط بودن اقا میفرمایند عکس های قبلیتو دارم هر از گاهی نگاهشون میکنم دوباره عکس بفرس و خانوم هم امتناع نمیکنن و بعضی مسایل دیگر ضمنا ایشون تو صفحات مجازی به صورت کامل کشف حجاب نمودن با دوستاشون که توی چت صحبت میکنن علنا میگن که از لج بنده عکس میزارن تا حرصم بده که از چت هاشون عکس و فیلم گرفتم بعدا که متوجه شدن اکانتشونو پاک کردن بنده طرح دعوی کردم قاضی محترم پرونده رو ارجاع دادن پلیس امنیت و پلیس امنیت مدارک تحویل پلیس فتا دادن پلیس فتا رابطه رو تایید کرد که این دو شخص با شماره های فلان با هم به دفعات در ارتباط بودن و اسکرین شات هارو هم فیلم ضمیمه پرونده کردن و ارجاع دادن پلیس امنیت و از اونجا ارجاع داده شد دادگاه قاضی محترم دوباره دستور دادن که صاحب سیم کارت ها و اگه ارتباط تلفنی داشته باشن در عرض دو ماه اخر از طریق اپراتور مربوطه پیگیری بشه که اپراتور مربوطه هم با ارتباط این دو شخص با پیامک ها و تماس هایی که داشتن تایید کرده سیم کارت خانوم به اسم خودشون و سیمکارت آقا با اسمی که توی چت ها خانوم صداشون میکنه و توی تلگرام و اینستاگرام موجود مطابقت نداره اینگونه مسایل برای تموم خانواده ها سخت و باعث عذاب بخصوص خانواده بنده که خون دادن برای حفظ خاک و ناموس وطن روند پرونده به چه صورت خواهد بود خواهش میکنم بنده رو راهنمایی بفرمایید ممنون بابت زحمات بی دریغتون یا حق

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام
تطابق‌نام‌درگوشی‌واپراتورهیچ‌ارتباطی‌نداره
ممکنه‌کسی‌نام‌شمارودرگوشیش‌جرج‌سیوکنه‌این‌یعنی‌نام‌شماجرج‌هست؟!!!
دا‌دگاه‌مالک‌سیم‌کارت‌رواحضارمیکنه‌اگرهنوزسیم‌کارت‌دستش‌باشه‌روندرسیدگی‌ادامه‌پیدامیکنه
اگربگه‌قبلامنتقل‌کردم‌دادگاه‌اون‌شخص‌روسعی‌میگنه‌پیداکنه..