مشاوره حقوقی رایگان - خانم 30 ساله مطلقه مستمری بگیر از مادر

باسلام
بنده مدت 8ساله که مستمری مادر مرحومم را میگیرم و چندسال پیش به عنوان مدرس در مدرسه غیرانتفاعی وارد کار شدم برحسب علاقه زیاد .. و برای من بدون اجازه و پرسش بیمه 15روزه رد شده به مدت سه سال و العان من جریمه سنگینی شدم.. این جریمه چجوری محاسبه میشه.. ممنونم

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

شما کارمند بودید یا
کار فرما جریمه برای
کارفر ماست
تماس بگیرید
راهنمایی کنم
پهلوانی