مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام
بنده همسرم فروردین 94 منو با ضربو جرح از خونه بیرون کردن با مراجعه به کلانتری و پزشکی قانونی و گزارش 110 موفق به گرفتن کیفر خواست علیه ایشون شدم و دیه گرفتم.. تا به حالم ایشون هیچ نفقه ای به من پرداخت نکرده اند... با طرح شکایت ترک انفاق بعد شکایت دو ماه متوالی 100 هزار تومن به حسابم پول واریز کردن الان میخواستم بدونم ایشون به حبس محکوم میشن؟؟ ایا با محکومیت ایشون میتونم طلاق بگیرم بخاطر ترک انفاق به مدت 4 سال؟؟ یا با پرداخت دوبار 100 هزار تومنی ایشون تبرعه میشن؟ لطفا راهنماییم کنین... با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

با پرداخت این مبلغ امکان دارد پرونده بسته شود .شما اگر دفاع کنید و رای بگیرید با آن رای میتوانید طلاق بگیرید