مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام و خسته نباشید
بنده آگهی فروش بادام زمینی در سایت ... و ... برای فروش گذاشتم بعد از مدتی شخصی تماس گرفت و گفت بادام تنی می خواهد خلاصه بعد از کلی بحث قرار شد آدرس بفرسته و من نمونه بادام را برایش ببرم که من طبق آدرس نمونه بردم دو نفر دیدند و پسندیدند و قرار شد سری اول من 2 تن بار به آنها بدم من بار را آوردم آنها به من دو فقره چک برای 17 روز بعد دادند و دوباره سفارش بار دوم را دادند ولی گفتند این بار پولش را نقد می دهند من بار دوم را نیز به آنها دادم و قرار شد فردای آن روز به حسابم بریزند ولی متاسفانه نریختند و هر چی زنگ زدم نبودند رفتم دفترشان دیدم بسته است تازه فهمیدم کلاهبردارند و چک ها نیز خالی است حالا نمی دانم با 110 میلیون بدهی چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید متشکرم

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .آیا حسابشان فعال است یا خیر .جهت راهنمایی بیشتر تماس بیرید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مطالبه طلب از طریق دادگاه بزنید.کلاهبرداری از طریق دادسرا تا از طریق آگاهی با توجه به شماره تماسشان ردزنی کنند