مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و احترام در خصوص اجرای احکام و انحلال شرکت راهنمایی بفرمایید

با سلام و احترام من مدیر عامل تعاونی مسکن مهر هستم که یکی از اعضا در سال 92 از مسکن زمین دریافت کرده به همین دلیل از شرکت اخراج شده و با توجه به اخطار ها دریافتی از سوی شرکت .حاضر به دریافت مبلغ خود تاکنون نیامده و تسویه نشده حال که واحدها تمام شده ایشان از بنده به عنوان مدیر عامل و بدلیل خصومت تنها از من وجه خود را طلب نموده وطی شکایتی در اتاق تعاون و اجرای احکام فقط از مدیر عاملی و نفر دوم بازم شخص بنده را ملزم به پرداخت کرده اندو حتی در شکایت خود ادرس منزل بنده را بجای دفتر ذکر نموده و حال خواهشمند است بفرمایید که رای اتاق تعاون که بنام شرکت و به مدیر عاملی من و بدون جضور ما صادر شده ورای اجرای احکام نام شرکت و به مدیر عاملی و تفر دوم دوباره بنده با مشخصات شخصی ذکر شده و تامی از اعضای دگر برده نشده است .ایا ایشان میتواند به مکان کار جدید من وارد شده و مرا بازداشت نماید؟
چون ایشان به مکان دیگری که من در انجا فعالیت میکنم وارد شده و با فحاشی و تهدید گفته مرا با دستبند به زندان میبرد
لازم به توضیح است که سال گذشته شرکت طی صورت جلسه ای انحلال پیدا کرده و اعضای هییت تسویه حاضر نشدن این صورت جلسه رو به اداره ثبت بفرستن. لطفا راهنمایی بفرمایید که بنده بایستی چه اقدامی انجام دهم چون یک خانم هستم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

سيدرضا جلاليان

جناب آقای سيدرضا جلاليان:

باسلام اگر اظهارنامه قانونی در آمادگی پرداخت وجه ایشان دارید بسیار عالی است ضمنا باید دعاوی بطرفیت شخص حقوقی و شرکت مطرح شود نه شخص حقیقی و برای انحلال به دایره ورشکشتگی دادگستری محل شرکت مراجعه فرمایید