مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

سلام، یه سوالی داشتم یک ادمی بدون اینکه من باهاش حتی ضرب خورد داشته باشه از دست من شکایت کرده و درخواست دیه کرده و جالب اینجاس که قاضی دادگاه بدوی این ضرب و شتم تایید کرده و حتی بعد اعتراض بنده دادگاه تجدید نظرم همین حکم تایید کردن درصورتی که چنین اتفاقی نیفتاده الان که پرونده در دیوان عالی کشور چه کاری میتونم من انجام بدم؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام مدارکی دال بر بی‌گناه بودن و عدم ارتکاب جرم توسط خود را در مهلت قانونی ارایه دهید