مشاوره حقوقی رایگان - چگونه بفهمم از پلاک من شکایت شده است؟

سلام- اگر شخصی پلاک خودرو را اشتباه بنویسد و شکایت کند آیا خودرو من هرکجا باشد توقیف میشود؟ شخصی چند روزه تماس میگیره و میگه هفته قبل با خودرویی تصادف کردم که طرف کارت پایان خدمتش را داد و منم شماره پلاکشو برداشتم رفت-حالا به تلفنم جواب نمیده و پلاکشو استعلام کردم شماره شمارو دادن.
در صورتی که من اصلا شهرستان نرفتم و تصادفی نداشتم-ضمنا شما گفتی اگر شکایت شود احضاریه میاد خواستم بگم من در تعویض پلاک، پلاک خونمون یادم رفت اشتباه وارد کردم پس احضاریه بدستم نمیرسه چطوری متوجه شم از پلاکم شکایت شده که پیگیری کنم-آیا پیامک نمیاد؟-راستی شخصی هم که زنگ زده بود شماره بدون کد شهر افتاده بود و نمیتونم باهاش تماس بگیرم.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و در ثنا ثبت نام کنید تا شکواییه برای شما پیامک شود