مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و دادخواست نفقه

سلام. من دختری 21 ساله هستم و با خانواده زندگی میکنم، پدرم از وقتی که یادمه یعنی از بچگیم تا الان توانایی مالی نداشته و از فراهم کردن امکانات و مایحتاج ما عاجز بوده یا داشته و خرج نکرده و به خانوادش داده یا هیچ وقت نداشته.
کارشم که اکثر مواقع خونست و خوابه زیاد کار نمیکنه.
از ادامه تحصیل باز موندم، اجازه کار کردن ندارم و یه جورایی تو خونه زندانی هستم، آدم شکاکی هست و فکرای خیلی بد و زشت راجب هممون میکنه جوریه که من تا حالا با مادرم تنهایی بیرون نرفتم، مارو از همه چیز منع کرده.
منه 21 ساله فقط بیست هزار تومن توی کیفم دارم و این در صورتی هست که من خیلی چیزامو باید خودم برای خودم تهیه کنم و...

من میخام هم ازش شکایت کنم و هم دادخواست
مطالبه نفقه بدم خواهش میکنم راهنماییم کنید و بگین که چجور این کارو بکنم من ازین چیزا سر در نمیارم و بلد نیستم، نمیتونمم وکیل بگیرم چون پولشو ندارم...
چی کار کنم؟
با تشکر از پاسخ شما

پاسخ ها :

جلال الدین صمصامی دهاقانی

جناب آقای جلال الدین صمصامی دهاقانی :

سلام بله میتونید دادخواست نفقه بدین و همچنین ایشون حق حبس کردن و اعمال محدودیت ورود و خروج شما رو از منزل در حد ضرورت ندارند.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مطالبه نفقه در شورای حل اختلاف محل