مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن ساختمان

سلام خسته نباشید پدر من یه ساختمان دو طبقه نیمه کاره درست کرد که من مبلغ هفتاد میلیون تومان خرج ساختمان نمودم به این شرط که طبقه دوم این ساختمان را به نام من بزند ولی بعد از گذشت چهار سال میگوید که نمیزنم از لحاظ قانونی میشود کاری کرد ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

ایشان می تواند به نام شما نزند آیا نوشته ای بین خود دارید؟ایا شاهدی وجود دارد؟

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

آيا مدرك براي اثبات حرفتان داريد؟