مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام. بنده یک فقره چک از یکی از اقوام خودم گرفتم به جای بدهی که به من داشتن. حدود یک سال و نیم پیش و بدون تاریخ هنوز برگشت نزده ام. لطفا راهنمایی بفرمایید که چگونه شکایتی از این شخص بکنم. آیا تاریخ بزنم به اون موقع یا تاریخ روز. ممنونم اگه مرا یاری بفرمایید.

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام راستی راه نجات است و تاریخ که گرفتید را درج و دادخواست حقوقی بدهید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر به روز تاریخ بزنید می توانید کیفری شکایت کنید ومطالبه طلب حقوقی هم می توانید.

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

سلام تاريخ به روز قابل پيگيري كيفري و حقوقي و تاريخ قبل قابل پيگيري حقوقي ست و در هردوحال به راي مثبت ميرسيد