مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام من دختری 25 ساله ساکن تهران که همراه پدرمادرم و برادرم زندگی میکنم. برادرم معتاد به شیشه و متادونه و توهم میزنه، توهمشم رو منه تو دوماه اخیر 3بار کتک خوردم
امنیت جانی ندارم یهو بهم حمله میکنه
تو خونه زندانیم میکنه و میگه یه عده بهم اس ام اس میدن میگن خواهرتو فلان کردیم یهو حمله میکنه بهم.
بابام خیلی ترسو ازم حمایت نمیکنه
چطور میتونم جونمو نجات بدم
کسی هست کمکم کنه؟

پاسخ ها :

جلال الدین صمصامی دهاقانی

جناب آقای جلال الدین صمصامی دهاقانی :

سلام بله میتونید به نزدیکترین دادسرای محل و یا دفاتر خدمات الکتونیک قضایی مراجعه و با طرح شکایت ضرب و جرح و تهدید و محبوس کردن ازش شکایت کنید و دیگر اعضای خانواده و پدرتونو بعنوان مطلع اعلام نمایید تا احضار شوند

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

سلام حتما قابل شكايت و پيگيري هست

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

به دادسرا وکلانتری مراجعه نمایید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام در صورت تکرار این عمل سریع به پلیس 110تماس و مراتب را صورتجلسه و به تبع آن شکایت ضرب و جرح مطرح کنید