مشاوره حقوقی رایگان - ثابت کردن مال دزدیده شده

سلام
حدود چند هفته پیش انگشتر طلام رو یا گم کردم و یا ازم دزدیدن و هنوز هم نمی دونم ولی چند روز پیش در سایت دیوار عکس انگشترم رو دیدم که یکی گذاشته برای فروش. وقتی تماس گرفتم و پرسیدم که فاکتور خرید داره یا خیر. گفت ده سال پیش فاکتور خریدش گم شده و قیمتش الان 4میلیون و هفتصد تومنه که من چون پول لازمم به قیمت 2 میلیون و دویست می فروشم و ابتدا آدرس را پاسداران اعلام کرده بود ولی الان آدرس بومهن رو میده. من فقط فاکتور خرید رو دارم چجوری می تونم ثابت کنم که اون انگشتر منه؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام؛ به جرم سرقت از او شکایت کن. با ارجاع پرونده به آگاهی و بازپرسی معلوم خواهد شد،که انگشتر سرقتی است یا نه.