مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

سلام شاکی تحت عنوان ضرب و جرح عمدی با شی تیز شکایت کرده ولی پزشکی قانونی دو حارصه در صورت دو کبودی بازو و قرمزی گردن بر اثر اصابت جسم سخت را تایید کرده آيا در صورت اثبات به غیر دیه متهم به حبس هم محکوم میشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

هر صدمه‌ای که به دیگران به طور عمدی وارد شود، ممکن است علاوه بر قصاص یا دیه، حبس فرد خاطی را هم در پی داشته باشد اما اگر غیرعمدی باشد، تنها دیه به دنبال دارد. پرونده شما نیاز به مطالعه صورتجلسات و نظریه پزشکی قانونی دارد.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

سلام کاربر گرامی معمولاً برای اکثر اتهامات ضرب و جرح و یا ضرب و شتم عمدی صرفاً دیه و یا عنداللزوم قصاص در نظر گرفته میشود لیکن چنانچه دادگاه رسیدگی کننده احتمال بیم تجری مرتکب را دهد میتواند بسته به مورد حکم حبسنیز علاوه بر دیه در نظر بگیرد.

یک وکیل

سلام " با فرض سوال مطروحه ، به استناد ق.م.ا ، صدور حکم حبس قطعیست مگر مشمول جهات تخفیف شده و تبدیل به مجازات دیگری گردد که متناسب با حال متهم باشد .

یک وکیل

با سلام وفق ماده 614 قانون تعزیرات، جرح عمدی حبس دارد مگر اینکه متهم مستوجب تخفیف و تعلیق و... شود.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این امکان وجود دارد.یاالله

پرسشگر :

سلام جرح عمدی اگر با چاقو باشد حبس دارد نه با جسم سخت

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

حبس با دیه متفاوت است و جنبه عمومی جرم در خصوص حبس مد نظر دادگاه قرار می گیرد
و در فرض شما احتمال حبس نیز وجود دارد آن هم از جنبه عمومی البته این گونه حبس ها قابلیت تبدیل به مجازات بدلل از حبس از قبیل کار اجباری و یا جزای نقدی دارد
شما می توانید با بنده و یا سایر همکاران محترم جهت مشاوره بیشتر و یا تنظیم خواسته خود تماس حاصل فرمایید
لطفا قبل از تماس پیامک ارسال دارید