مشاوره حقوقی رایگان - زمین

سلام خدمت وکلای محترم. اگر شخصی زمینی مسکونی بخرد با قصد اینکه در آینده به خاطر ترقی زمین سود کند و به دلیل نساختن زمین، همسایه ها اعتراض کنن که زمین خالی موجب شده دزد به منزل آنها ورود کند آیا این شخص جرمی مرتکب شده است؟ باتشکر از وکلای محترم که همیشه از نظرات خوبتان استفاده کردیم ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام
شما مالک املاک خود هستید و هر گونه تصرفی که صلاح بدانید میتوانید انجام دهید و این مورد عدم ساخت نمی تواند موجبی جهت اعتراض سایرین گردد, وظیفه حفظ امنیت جامعه با نیروی انتظامی بوده و قصور آن نهاد موجبی برای مسئول شناخته شدن شما نخواهد بود