مشاوره حقوقی رایگان - دیه من افزایش پیدا میکنه؟

با سلام و خسته نباشید
من سال 96/11/17 سوار بر موتور که برادرم هم پشت سرم بود با یک پارس تصادف کردیم. دادگاه الان سه درصد از ابرای دیه کامل برای من و دو درصد از دیه کامل برای برادرم دیه صادر کرده.الان پرونده اجرائیات هست.
خواستم بدونم ایا با توجه به افزایش دیه در سال جدید دیه ماهم افزایش می یابد یا خیر؟چه مقدار افزایش می یابد؟
سپاس.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .به صورت یوم الادا محاسبه میشود .و به نرخ روز باید پرداخت گردد.به نسبتی که دیه افزایش پیدا کند دیه شما هم اضافه میشود