مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

با سلام
موضوع پرونده من ضرب و جرح عمدی توسط برادرم در خانه بوده است وکیل گرفتم نامه پزشکی قانونی و گزارش کلانتری در دادسرا و در دادسرا محکوم شدند وکیل بنده اعلام کرده بود حاضر به اتیان سوگند هستم ولی وکیلم گفت نیازی به شاهد ندارم و نیازی نیست روز دادگاه بیایم و روز دادگاه بدون اینکه در برگه وکالتنامه اجازه اتیان سوگند طرف مقابل را بدهم دادگاه طرف مقابل را سوگند داده و قاضی حکم برائت داد درخواست تجدیدنظر نوشتم چون دیه ام کمتر از یک دهم بود رد شد با توجه به اینکه سوگند برادرم ایراد قانونی دارد آیا این قانون تبصره 2ماده 427 قانون کیفری برای رد تجدیدنظرخواهی من درست است ؟من مادر و خواهرم را هم به عنوان شاهد در اعتراضم معرفی کرده بودم چیکار می توانم بکنم با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" توصیه می شود به وکیل دادگستری متخصص مراجعه و مشورت حضوری بگیرید .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع ، توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
بله استناد قانونی صحیح میباشد و دادنامه شما قطعیت یافته است