مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

اگر یک مقدار پول نزد یک مشاور املاک برای پرداخت هزینه شهرداری و دارایی و... ملکی که در آن بنگاه معامله شده بگذاری و مشاور از پس دادن پول امتناع کند میتوان به جرم خیانت در امانت شکایت کیفری کرد؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی ولیکن مشروط بر اینکه رسیذی از ایشان دال بر دریافت این وجه به منظور........(امانت) وهمچنین احراز خودداری از استرداد وجه .در عیر یانصورت،خیر.فقط با اثابات وجه باید دادخواست مطالبه وحه تقدیم مرجع قضایی نمایید.یاالله.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله بنا به شروطی می توان به جرم خیانت در امانت از ایشان شکایت نمود
چرا که یکی از عناوین خیانت در امانت همین موضوع مطرح شده از جانب شماست
برای مشاوره بیشتر و تنظیم لایحه مرتبط می توانید با بنده و یا همکاران تماس حاصل نمایید
قبل از تماس پیامک دهید

یک وکیل

با سلام اگر رسیدی دال بر امانت دارید و اینکه مطالبه کردید و ایشان امتناع نمودند بله می توان شکایت خیانت در امانت مطرح کرد.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در صورت اثبات امانی بودن وجه و اثبات امتناع ایشون از پرداخت قانونا حق طرح دعوی خیانت در امانت را دارید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، شما مقدار وجه تعیین شده را به مشاور املاک سپرده اید که آنرا بابت ملک مورد فروش به مراجع قانونی بپردازد و خرج و هزینه نماید و تا اینجای سؤال دلیلی به عنوان امانی بودن مال و استرداد آن یافت نمی شود مگر وجه سپرده شده را هزینه ننموده و در صورت مطالبه و تقاضای استرداد ، به ضرر شما تصاحب نموده باشد که در صورت اثبات آن از طریق ادله اثبات دعوی (حقوقی و کیفری) اعم از داشتن سند و مدرک و یا گواهی شهود واجد شرایط و یا اقرار مرتکب و ... ، اقامه دعوی حقوقی استرداد وجه سپرده شده و در حکم امانی و یا شکایت کیفری به اتهام خیانت در مال در حکم امانی امکان پذیر است .