مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام. جلسه طلاق و داوری من بدلیل ازدواج دایم مجدد شوهرم که ثبت نشده بود و به صورت عادی شرعی بود تمام شده و منتظر صدور رای قاضی هستم. سوال اینجاست که.1.در دادگاه شوهر من ادعا کرد که از طرف من اذن شفاهی داشته و قاضی از من خواست که با قرآن سوگند یاد کنم که اجازه ندادم و گفت که برگه عقدنامه را از کجا آوردی گفتم خودش داد و گفت از خانه برو. قاضی با اقرار و این مدارک جلسه را تمام کرد آیا با این توضیحات هنوز طبق شروط 12گانه امکان طلاق از طرف زوجه است با توجه به ادعای شوهرم مبنی بر اذن شفاهی که من قسم خوردم... ممنون جواب بدین.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. ازدواج مجدد زوج بدون اذن همسر با توجه به شروط مندرج در سند نکاحیه به زن حق طلاق می دهد و با توجه به توضیحات حضرتعالی و اینکه همسرتان در دادگاه اقرار به ازدواج مجدد نموده و قاضی نیز شما را قسم داده به احتمال زیاد حکم به نفع حضرتعالی صادر خواهد نمود

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام با توجه به شرایطی که توضیح داده اید و اینکه ازدواج بدون اذن شما بوده است بنابراین به احتما قوی را یطلاف=ق به نفع شسما صادر خواهد شد .