مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال سند

با سلام و احترام
اینجانب قطعه زمینی را در تاریخ مشخص خریداری نمودم. در مدتی مسافرت بوده و پس از برگشت اقدام به نقل و انتقال کرده که این امر بدلیل اینکه فروشنده ملک را بعد از تاریخ فروش به من در رهن اداره ای قرار داده، میسر نشد؟!
لطفا راهنمایی فرمایید:
سریعترین راه نقل و انتقال چیست ؟
با تشکر

پاسخ ها :

علیرضا رئیسی نافچی

جناب آقای علیرضا رئیسی نافچی :

باسلام
با توجه به اینکه فروشنده مال دیگری را در رهن گذاشته است پس ابتدا باید دادخواستی با موضوع ابطال قرارداد رهن فضولی به دادگاه بدهید تا پس از ابطال بتوانید ملک را به نام خود منتقل نمایید
البته این امکان برای شما وجود دارد که از فروشنده شکایت کیفری هم بکنید.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام اولاً بهترین و ایمن ترین روش انتقال همان تنظیم سند رسمی انتقال بنام خودتان بعنوان فروشنده میباشد ثانیاً هر گونه معامله اعم از رهنی یا فروش یا اجاره بعد از انتقال و معامله با شما در خصوص ملک خریداری شده شما صورت گرفته باشد شما میتوانید با توجه به احراز و اثبات مالکیت و معامله خود، معاملات بعدی را ابطال نمائید چرا که تا زمانی که معامله شما فسخ یا اقاله نشده معامله شما معتبر بوده فلذا فروشنده حق واگذاری ملک فروحته شده شما را نداشته است.

یک وکیل

با سلام. با همکار محترم جناب آقای باقری هم نظر هستم

پرسشگر :

با سلام و احترام
ببخشید فکر کنم یا من منظورم رو نتونستم درست انتقال بدم یا از جواب شما متوجه نشدم ؟!
پاسخ اول حضرتعالی:

""اولاً بهترین و ایمن ترین روش انتقال همان تنظیم سند رسمی انتقال بنام خودتان بعنوان فروشنده میباشد""

لازم بذکر است اینجانب ملک رو از شخصی خریداری نمودم، بعد از تاریخ قولنامه ی من سند رو در رهن ادارات دولتی قرار داده که این امر باعث شد که نقل و انتقال ما صورت نگیرد

پیشاپیش از اینکه وقت گذاشتید بینهایت سپاسگزارم

ولی جلالی

جناب آقای ولی جلالی :

طرف مرتکب کلاهبرداری شده ازطریق انتقال منافع عین که متعلق شما بوده.پس شکایت کلاهبرداری از طرف انجام بدهید.سپس ابطال معامله رهنی