مشاوره حقوقی رایگان - درچه صورتی میتوانم شکایت عدم تمکین برای همسرم بکنم؟

سلام وخسته نباشید خدمت
شمابزرگوران
بنده میخواهم ازخانم بابت عدم تمکین شکایت کنم ولی میخواهم که خودش متوجه شکایت بنده ازایشان نشود.
چونکه امیددارم که دوباره به منزل برگشته وبه زندگی مشترک ادامه میدهد، ولی چونکه نمیخواهم این شکایت باعث بشه که لجبازتر وکینه توز بشه وازدستم دلخوربشه، نمیخواهم متوجه بشه که ازش بابت عدم تمکین وترک منزل شکایت کردم.
درضمن شکایتی که میکنم بخاطراین هستش که یه موقع نخواهد برگردد وقصدطلاق وجدایی داشته باشه وهمزمان درخواست نفقه کند واین شکایت رابخاطره محکم کاری میخواهم انجام دهم.
ممنون میشم راهنمایی کنید که چگونه شکایت عدم تمکین بکنم که همسرم متوجه نشه؟ باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما حتما باید ادرس همسرتان را اعلام کنید تا از خود دفاع کند اگر مجهول المکان اعلام کنید حکم غیابی صادر میشود و همسرتان حق واخواهی خواهد داشت