مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خریدار خودروی امانی

خودروی خود را به صورت امانت به شخصی جهت کار اجاره داده بودم و مدت اجاره تو قرارداد یه ماه بود و قرار شد بعد از یه ماه آن را تحویل دهد ولی ایشان فراری شده و خودرو را به شخصی فروخته و آن شخص در دسترس هست و خودرو را تحویلم نمیده میگه ازش خریدم نفر اول که فراریه و هیچ دسترسی به وی ندارم آیا میتونم از شخص دوم به عنوان خرید مال غیر شکایت کنم و خودرو را ازش بگیرم؟ آیا اگر حکم توقیف خودرو را بگیرم خودرو را به من تحویل میدهند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام شکایت شما به نظر می رسد خیانت در امانت باشد بهتر است چرا که خودرو را به صورت امانی به دیگری داده اید و مطالبه نموده اید و ایشان از استرداد امتناع کرده و آن را تملک کرده و سپس به دیگری انتقال داده است،جهت حفظ خودرو می توانید درخواست تامین خواسته مستندا به ماده 107 قانون آیین دادرسی کیفری بدهید.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی شما میتوانید علیه فرد امین (متواری شکایت کیفری مطرح نمائید هر چند لزومی به تعیین عنوان شکایت نیست و صرف بیان موضوع کفایت خواهد کرد و این مرجع رسیدگی است که عنوان اتهام و جرم ارتکابی را تعیین خواهد کرد لیکن مشخصاً اتهام فرد موصوف خیانت در امانت خواهد بود و لزمی به شکایت از فرد تحویل گیرنده خودرو نیست چرا که شما ضمن شکایت خود درخواست تأمین خواسته عین معین مطابق مواد 107 و 108 قانون آئین دادرسی جدید را نیز مطرح نمائید تا دستور توقیف خودروی شما نیز بدواً صادر شود.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل را ارائه نمودند لذا از تکرار خودداری می نمایم