مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

سلام شرایط طلاق غیابی از طرف زن شرایطش چی هست شوهرم تمکین داد ولی الان دیگه نیستش معلوم نیس کجاس اجرایی کنه تمکینو چه جوری میشه غیابی طلاق بگیرم ازشون ؟

پاسخ ها :

علیرضا  جاهدجاه

جناب آقای علیرضا جاهدجاه:

با سلام
با تقدیم دادخواست و با شهادت شهود واینکه شوهر شما مجهول المکان بوده و از ایشان هیچ گونه خبری ندارید و در عسر و حرج قرار گرفته ایدو با درج اگهی از طریق دادگاه در روزنامه می توانیدطلاق غیابی بگیرید

یک وکیل

با همکارم موافقم هر چند قضات محترم به این راحتی حکم طلاق را صادر نمی نمایند. ضمنا در صورت تشکیل پرونده بهتر است دادخواست تمکین که همسرتان تنظیم نموده اند جهت اثبات ادعای خود مبنی بر غیبت ایشان و نبودنشان در آدرس اعلامی را ارائه نمایید