مشاوره حقوقی رایگان - قیمت تقریبی زمین کشاورزی در محدوده روستا

سلام خسته نباشید بنده یه قطعه زمین کشاورزی در محدوده روستا که در مجاورت جاده و انشعابات آب و برق قرار داره یک باند جدید اخیرا به جاده اضافه شده و زمین من در حریم جاده قرار گرفته مسولین طرح کارشناس از طرف خودشون معرفی کردن که قیمت زمینم متری 6000 تومان برآورد کرده که با اعتراض شدید بنده مواجه شده بنده مجبور به شکایت کرده بدلیل بضاعت مالی قادر به گرفتن وکیل نشدم. درخواست اینجانب اینه که در صورت امکان قیمت تقریبی متراژ زمین رو براورد بفرمایید که اگر به صرفه باشد هزینه وکالت رو هرطور شده جور کنم حداقل ریسک نکرده باشم. باتشکر فراوان از کار انسان دوستانه تان. خوزستان جاده هندیجان-ماهشهر روستای فیروز آباد.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام پرسشگر محترم این سوال در تخصص کارشناس اراضی است و حقوقی نیست.

ولی جلالی

جناب آقای ولی جلالی :

با جلب نظر کارشناس قیمت زمین تعین میشود

یک وکیل

ارزیابی زمین شما توسط کارشناسان دادگستری صورت می پذیرد نه وکلا

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

با مراجعه به شورای حل اختلاف محل ملک درخواست کارشناس کنید