مشاوره حقوقی رایگان - صدای ضبط شده

با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم در دادگاه تجدید نظر چک حقوقی صدای ضبط شده جلسه میتونه کمک به واقعیت بکنه یا نه!!!؟ضبط صدای جلسه بدون آگاهی طرف مقابل جرم محسوب میشه یا نه؟
اگر جرم محسوب میشه چه مجازاتی داره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

صرف ضبط صدا جرم نیست اما اگر شرایط ماده 17 قانون جرایم رایانه ای وجود داشته باشد جرم است : «هر کس از طریق سیستم رایانه‌ای یا مخابراتی فیلم یا تصویر یا صوت دیگری را تغییر دهد یا تحریف نماید و منتشر سازد یا با علم به تحریف یا تغییر، انتشار دهد، به نحوی که منجر به هتک حرمت یا ضرر غیر گردد به حبس از نود ویک روز تا شش ماه یا پرداخت جزای نقدی از دو میلیون و پانصد هزار تا پنج میلیون ریال محکوم خواهد شد.

یک وکیل

سلام همانطور که همکار محترم فرمودند ضبط صدا جرم نمی باشد اما پذیرش صدای ضبط شده به قاضی پرونده بستگی دارد و مطمئنا می تواند به کشف واقعیت کمک نماید

ولی جلالی

جناب آقای ولی جلالی :

بهیج وجه در پرونده حقوقی ضبط صدا اعتبار ندارد.ادله اثبات دعوی در بحث مدنی بوضوح تصریح شده است