مشاوره حقوقی رایگان - درمورد دیه کشیدگی رباط پا؟

باسلام وخسته نباشید
من 14مهرماه تصادف کردم و عابرپیاده بودم و از مچ پا راست خسارت دیدم و پی گذراندن پزشکی رباط یا تاندوم مچ پام کش آمده و پزشک قانونی و دکتر اورتوپی تایید کرده خواستم بدونم دیه پای من چقدراست لطفا صادقانه جواب بدید.

پاسخ ها :

ولی جلالی

جناب آقای ولی جلالی :

کش امدن رباط پا دیه ندارد و ارش به ان تعلق میگیرد که توسط پزشکی قانونی درصد ان تعیین میگردد

یک وکیل

با سلام میزان دیه خیلی از موارد در قانون معین نشده و بر طبق نظر پزشکی قانونی ارش تعیین می شود.

یک وکیل

همانطور که همکاران فرمودند با توجه به میزان کشیدگی وصدمه ای که به پا وارد شده توسط پزشکی قانونی مشخص می گردد