مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار

با سلام
در دادگاه بدوی رای به نفع من صادر شد ولی طرف مقابل به این رای اعتراض کردن پرونده به تجدید نظر ارسال شد
تو روند کار پرونده:
2-دستور قضایی مبنی بر تعيين وقت نظارت در تاریخ 11/11/1397 صادر گردید
3-در تاریخ 11/11/1397 وقت نظارت برای تاریخ 08/02/1398 تعیین گردید
4-نسبت به دعوی x به طرفیتY مبنی بر مطالبه سهم الشركه طی شماره ............. مورخ 28/11/1397 كسر از آمار
توخلاصه پرونده:
1-پرونده با علت طرح رسيدگي به تجديدنظر خواهي نسبت به خواسته مطالبه سهم الشركه در تاریخ 04/11/1397 ثبت گردید
2-پرونده مختومه شده است
منظور از کسر از امار یعنی چی؟
یعنی پرونده بسته شده است؟
ممنون از راهنمایی تون
با تشکر.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، کسر از آمار یک کا ر اداری دادگاه می باشد و کاری به شما ندارد.نگران نباش.

پرسشگر :

یعنی هنوز دادگاه تجدیدنظر رای صادر نکرده است و پرونده در جریان است؟
اگر رای صادر میشد تو روند کار پرونده نوشته میشد؟
من باید الان چیکار باید کنم؟
ممنون
با تشکر

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به احتمال زیاد رای تایید شده و به شما ابلاغ خواهد شد