مشاوره حقوقی رایگان - کارت به کارت کردن

با سلام.
من تو کار گوشی هستم و مغازه دار.دو سال پیش همسایمون اومد و خواست که براش دوتا گوشی بیارم.من اون موقع هنوز برا دستگاه pos اقدام نکرده بودم و نداشتم. ایشون گفتن که مبلغ رو کارت به کارت میکنن برام که سفارش بدم گوشی ها رو. سفارش دادم و همه چی گذشت. حدودا یک ماه پیش پیشنهاد دوستی دادن و من قبول نکردم و تهدید کردن که دردسر درست میکنن برام.
الان مدعی شده که اون پول رو به من قرض داده و من پس ندادم. متاسفانه فاکتور ها رو ندارم الان.چون دوسال گذشته از اون زمان. و گفته که میرم شکایت میکنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

شما نیاز به شهادت دو نفر جهت اثبات ادعای خود مبنی بر اینکه وجه پرداختی بابت تحویل گوشی بوده دارید و حتی میتوانید موضوع را با اتیان سوگند به نتیجه برسانید
از طرفی اگر ایشان مدعیست پول داده شده قرض بوده شما نیز بابت تحویل عین گوشی ها بدلیل عدم پرداخت ثمن (قیمت گوشی ها(دادخواست تقدیم نمایید.

یک وکیل

با شهادت شهود فروش گوشیها را به وی اثبات نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

نگران نباشید بار اثبات این موضوع بر عهده اوست هر چند می توانید از طریق گواهی شهود (اگر دارید) و سوگند در صورت نیاز این مهم را برطرف نمایید
از یاد نبرید اگر گوشی ها قاچاق باشد دادگاه به موضوع رسیدگی نمی کند.