مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام مجدد خدمت وکلای محترم. قبلا سوالی پرسیده بودم راجب نحوه اطلاع از شکایت که جواب دادید از طریق سایت ثنا. برای ثبت نام مرحله به مرحله پیش رفتم تا رسیدم به گروه بندی ابلاغیه که نمی دانم چیست و چگونه باید انجام دهم. در اینترنت هم جستجو کردم چیزی در مورد تکمیل این قسمت پیدا نکردم. ممنون میشوم راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " پرسشگر محترم " برای تکمیل ثبت نام در سامانه ثنا می بایست به دفاتر خدمات الکترونیک قضائی حضورا مراجعه و با پرداخت مبلغ 10 هزار تومان ، کد ثبت نام و رمز کاربری دریافت نمائید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

عنوان را در قسمت خالی بنویسید خود ماژول به صورت پیش فرض عناوین را نشان می دهد و می توانید آن را انتخاب کنید