مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

با سلام.دو هفته پیش در سالن ورزشی دچار شکستگی پا شدم. با توجه به اینکه سانس سالن ورزشی اجاره شده توسط کارخانه ای که در آن مشغول کار هستم می باشد آیا می شود برای دریافت دیه اقدام کرد؟بیمه ورزشی نشده بودم ولی بیمه شده تامین اجتماعی هستم و موقتا 3 هفته استراحت پزشکی دارم. همه خرج و مخارج درمان به عهده خودم بوده و کسی کمکی نکرده. من یک کارگر هستم،خواهشا کمکم کنید.با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " خیر . در این درگاه الکترونیکی ، در حد بلی یا خیر می شود به سوالات پاسخ گفت . توصیه می شود برای دریافت مشاوره حقوقی قاطع ، اطمینان بخش و کامل به دفتر یکی از وکلا و مشاوران حقوقی حوزه قضائی خود مراجعه نمائید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر متصدی باعث این کار شه باشد مسئول است و چون بیمه ورزشی ندارید نمی توانید از خدمات این بیمه بهره مند شوید اما تامین اجتماعی و حسب مورد بیمه تکمیلی تقبل هزینه می کنند