مشاوره حقوقی رایگان - سلام و درود

در دادگاه خواهان ها در متن دادخواست بدون ارائه صورتمجلس اجرایی مدعی هستند که زمینها در اجرای حکم حاکم شرع به مورثشان واگذار شده است. در حالیکه ( حکم حاکم شرع در دادگاه عالی قضایی قم نقض شده است و اساسا اجراء نشده است ) را نیز بدادگاه مکتوم نگه میدارند. آیا میتوانم برای کتمان واقع برای سند فوق شکایت کیفری یا مطالبه صورتمجلس اجرایی دعوی حقوقی طرح نمایم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام شما بايد كليه ايرادات خود را در اولين جلسه رسيدگي مطرح نماييد و نسبت به انكار و ترديد وياجعل نسبت به سند طرف اقدام نماييد جهت اقدام قانوني مناسب و مشاوره و ارسال مدارك تماس بگيريد دكترقريشي از وكلاي دادراه

پرسشگر :

سلام از لطفتان سپاسگزارم در جلسه اول دادگاه ایرادها را طبق لایحه کتبا دادیم . منتها قاضی محترم بدون توجه به لایحه تقدیمی قرار برعلیه ما صادر کرده است . البته سال قبل نیز همین خواهانها در همین دادگاه قرار برعلیه ما صادر شده بود . که طبق رای وحدت رویه 581 در دادگاه تجدیدنظر استان تهران نقض گردید. سپاس

پرسشگر :

البته دعوی خواهانها اعتراض ثالث اصلی نسبت به دادنامه سال 1380 مشروعیت مالکیت بوده که تجدیدنظر خواهی کردیم .تشکر

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر ایرادی دارید باید در جلسه اول بیان دارید تا دادگاه خواهان ها را ملزم به ارایه سند نمایند
در صورت نیاز به تقدیم لایحه و یا مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل نمایید