مشاوره حقوقی رایگان - فروش مغازه به صورت اقساط از اول

سلام
من يک مغازه در يک مجتمع دارم ميخوام به صورت اقساط به صورت ماهانه از قرار ١٠ ميليون تومان در ٦٠ ماه بفروشم چه جوری ميتونم خاطر جمع باشم كه طرفم به تعهداتش عمل كنه و چكهاشو پاس كنه چون دارم مغازه رو بهش تحويل ميدم ولی سند نميزنم گفتم سند بعد از پايان اقساط
اگر مغازه رو به غير بفروشه يا اينكه وقتی در اونجا ساكن شد آيا ميتونم در صورت پاس نشدن چكهاش معاملمو فسخ كنم؟ در كل اگر راهنمايی ديگری داريد كه ميتونين كمك بشه در اين راستا لطفا مطلع فرماييد.
ممنونم از شما و همكارانتون به خاطر اين شبكه

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام هیچ تضمینی نیست که چکها پاس بشن شما میتونید شرط فاسخ بذارید که در صورت عدم پاس شدن چک ها معامله منفسخ شود.

یک وکیل

سلام" توصیه می شود بدین روش که توضیح ارائه دادید و بطور اقساط هیچ وقت معامله نکنید که در صورت حدوث اختلاف و عدم انجام تعهدات از طرف خریدار ، مضارش بیش از منافع آن خواهد بود .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به عنوان وکیل این نوع معامله را توصیه نمی کنم چون ممکن است حتی یکی از اقساط پرداخت نشود و برای شما ایجاد دردسر جدی نماید هر چند می توانید با اتکال بر قراردادی محکم و ذکر شرط فاسخ محکم کاری های مرتبط را انجام دهید
در صورت نیاز به نگارش قرارداد و یا مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل نمایید