مشاوره حقوقی رایگان - وقوع درگیری در خیابان پس از ورود به عنف

سلام. یکی از اقوام ما بی اجازه از راه متعارف درب وارد خانه ماشده و پدرم اون رو دنبال کرده و بیرون انداخته و در خیابان بینی اون رو شکسته. دادگاه پدرم روبه پرداخت دیه محکوم کرده و دادگاه تجدیدنظر برای ما بی تاثیر بوده. می خواستم بپرسم درصورت اثبات ورود به عنف و ارائه به دادگاه میشه کاری کرد؟ آیا پرداخت دیه لغو میشود؟ ممنون.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر دیه لغو نمیشود
ولی ورودبه عنف وبه زور شرایطی دارد مثلا باتوسل به زور یا باتهدید
درصورت اثبات مجازات دارد