مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی پرداخت دیه

قاضی خطا محض عاقله دیه را پرداخت کند من توانایی پرداخت دیه را ندارم و فقط یه وانت که با آن امرار معاش میکنم و یک خانه که در آن زندگی میکنم دارم و چند قسط وام دارم که عقب افتاده باید چه کنم؟

پاسخ ها :

عبد الخالق ازاد گلستانی

جناب آقای عبد الخالق ازاد گلستانی :

سلام اگر عاقله مسوول پرداخت دیه باشند ولی تمکن نداسته باشند و اثبات شود با تقاضای محکوم له و بررسی دادگاه کیفری امکان پرداخت دیه از بیت المال وجود دارد و صندوق بیت المال وزارت دادگستری امکان پرداخت دیه را به جای محکوم علیه به شاکی دارد موفق باشید