مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن جواب استعلام داديارى

با سلام و خسته نباشيد اينجانب رمضان امسال شكايتى مبنى بر خيانت در امانت در دادسرا طرح نمودم كه مورد خيانت گوشى همراه بود كه سه سال پيش به دوستم براى يك هفته امانت داده بودم ولى ايشان با دروغ گفتن اظهار داشته بودند كه گوشى در چاه افتاده است كه چند ماه پيش متوجه شدم از گوشى اينجانب در شرط بندى هاى اينترنتى استفاده ميكنند ، كه در شكايتم خواستار بررسى و پيگيرى موضوع شده بودم كه بعد از گذشت چند ماه و با اقرار متهم مبنى بر اينكه گوشى را به فرد ديگرى واگذار كرده، كه داديار محترم قرار منع تعقيب دادند كه من هم به قرار اعتراض نمودم و ياداور شدم كه بازپرس توجهى به درخواست اينجانب نكردند تا گوشى اينجانب رديابى شود، كه با اعترض به رأى ، كيفرى ٢ قرار منع تعقيب را نقض كردند كه پرونده به شعبه بازگشت و از ايرانسل و همراه اول ، در مود گوشى استعلام صورت پذيرفت ولى با اينكه اداره پست جواب استعلام ها را به كلانترى تحويل داده و كلانترى هم در دفتر خود ثبت و هنگام تحويل به دادسرا رسيد اخذ نموده ولى بعد از گذشت ٤٠ روز از استعلام داديارى اظهار ميكند كه جواب استعلام به آنجا تحويل داده نشده است لطفاً مرا راهنمايي فرماييد كه بايد از كجا پيگير موضوع شوم ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

می توانید نسخه روگرفت پاسخ را از دفاتر مرتبط دریافت و خود شخصا به مدیر دفتر جهت الصاق به مدارک تقدیم نمایید.
دفاتر موظف به تقدیم روگرفت هستند

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

یک نسخه از رسید کلانتری رونوشت بگیرید و دادسرا شعبه مربوطه پیگیر باشید