مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط خودرو

با سلام خودرویی را به شخصی فروختم چون اقساطی میباشد سندش در رهن شرکت میباشد خریدار یکی از اقساط را پرداخت نکرده در قرارداد نوشتیم که چنانچه خریدار اقساط را به موقع واریز ننماید فروشنده حق توقیف خودرو را خواهد داشت چگونه میتونم خودرو را توقیف کنم تا خریدار را مجبور به پرداخت اقساط معوق نمایم؟برگ سبز و کارت ماشین به اسم خودمه ولی سند به اسم شرکت میباشد آیا با توجه به اینکه سند در رهن میباشد اختیار توقیف فیزیکی خودرو را دارم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به دادگاه محل مراجعه و درخواست فسخ قرارداد وعودت وسیله نقلیه به استناد قرارداد منعقده را تقدیم نمایید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید با بنده ویا همکاران محترم جهت مشاوره و سایر امور مرتبط تماس حاصل دارید

پرسشگر :

اگه بخوام قرارداد را فسخ کنم باید ثمن معامله را بهش برگردونم که من اکنون این مبلغ را ندارم خواستم اگه بشه فعلا خودرو را توقیف فیزیکی کنم تا زمانی که قسط را پرداخت کرد بعدش رفع توقیف کنم نمیخوام معامله را فسخ کنم

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، شما حق و امکان توقیف خودرو را ندارید و وقتی هنوز مالک قطعی خودرو نشده اید و خودرو در گروگان و رهن مرتهن است چگونه بطور غیر قانونی خودرو را به دیگری فروخته اید !؟ مالک اصلی خودرو فعلاً شرکت لیزینگ یا شرکت خودروساز است و تا اقساط کامل خودرو و جرائم دیرکرد آن پرداخت نگردد و سند مالکیت خودرو فک رهن نشود و به نام خریدار اصلی نگردد امکان توقیف خودرو وجود نخواهد داشت مگر در شرایط فعلی ، مالک اصلی (شرکت و مرتهن) به علت پرداخت نشدن بدهی تقاضای توقیف خودرو را نماید .