مشاوره حقوقی رایگان - معامله

سلام.
من با یه شخصی معامله کردم که طبق این معامله 700میلیون تومن به حسابی که ایشون فرستاد واریز کردم و قرار بود در قبالش 50.000 یورو دریافت کنم.
حالا اون شخص یورو رو به من تحویل نداده و کسی که پول به حساب اون واریز شده بود میگه جنس رو (یورو) رو تحویل پیک ایشون داده. پیک ایشون هم ادعا میکنه از اون کسی که قرار بوده ازش یورو رو بگیرم طلبکارم و جنس رو بابت طلبم برداشتم. الان این پول قابل برگشت هست یا نه و من از چه کسایی میتونم شکایت کنم؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمابایدازپیک شکایت کنید