مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام
همسر بنده بعد از ازدواج با دو نفر در ارتباط بود من تونستم از تمامی صحبت های همسرم و افراد در تلگرام عکس بگیرم و به دادگاه بدم
دختر عمه و دوست همسر بنده هم در جریان بودن
این مورد و در تلگرام به من اعلام کردن اما در دادگاه همه چی و تکذیب کردن
الان من نفر سومی و میشناسم و که همه چیزو در جریان هست ولی قاضی قبول نمیکنه برای شهادت ابلاغش کنه
میگه باید زودتر میگفتی
لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کینم؟
از بابل اگه وکیل خوب در این سایت هست اعلام کنه ممنون میشم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" از طریق جستجو در اسامی وکلا عضو سایت و فعال در حوزه قضائی شهرستان بابل با یکی از وکلای مدنظر متخصص در امور کیفری به ویژه حوزه منکرات وارد مذاکره شده و خواسته حقوقی خود را مطرح نمائید تا در صورت تمایل پرونده شما را پذیرش نمایند . اینجانب برای اینکه کار شما راحتتر انجام گردد جناب حضرت حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا سیدمظاهر کیانزاد تجنکی از روحانیون معزز و بزرگوار را با شماره تماس ... به حضور معرفی می نمایم .

یک وکیل

سلام
لطفا میزان حق الوکاله ای که پرداخت مینمایید را بفرمایید ، بنده با نتوجه به داشتن چند پرونده در ان شهرستان امادگی قبول وکالت شمارا دارم

پرسشگر :

سلام وقت به خیر ممنون بابت پاسخ شما
شما اعلام کنید تا در صورتی که برای بنده مقدور بود پرداخت کنم

یک وکیل

همکار محترم پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.یاالله