مشاوره حقوقی رایگان - تغییر سن

سلام بنده آقایی هستم متولد 70 میخواهم به 66 افزایش دهم و نیاز مبرم دارم که سنم را چهار سال افزایش دهم ایا امکان پذیر هست؟ وکیلی که بتواند این کار را انجام دهد لطفا معرفی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام اگر متقاضی مدعی شود که سن واقعی او باسن مندرج در شناسنامه اش کمتر از پنج سال اختلاف دارد، دارد باید به دادگستری رجوعکند و با رعایت مقررات و تشریفات مربوطه و تقدیم دادخواست طرح دعواکند.