مشاوره حقوقی رایگان - کودک آزاری

سلام خسته نباشید
میخواستم بپرسم یه کودک 15 ساله که مورد ضرب و شتم شدید از طرف نا پدری قرار میگیره چطوری میشه شکایت و پیگیری کرد؟
با کلانتری تماس گرفتیم و موضوع رو صورت جلسه کردیم و از پزشکی قانونی هم نامه گرفتیم ولی متاسفانه در دادسرا میگن حتما باید شکایت از طرف قیوم باشه و قیوم هم مادرش هست که نسبت به این موضوع کاملا بی توجه با توجه به این موضوع که ناپدری مشکوک به مصرف شیشه است و مادر بچه هم به احتمال زیاد دچار اختلال روانی چه راهی هست که بشه از دست ناپدری و مادر شکایت کرد؟؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام د‌‌ر ماد‌‌ه‌ 4 قانون حمایت کودکان امده: هر گونه‌ صد‌‌مه‌ و اذیت‌ و آزار و شكنجه‌ جسمی‌ و روحی‌ كود‌‌كان‌ و ناد‌‌ید‌‌ه‌ گرفتن‌ عمد‌‌ی‌ سلامت‌ و بهد‌‌اشت‌ روانی‌ و جسمی‌ و ممانعت‌ از تحصیل‌ آنان‌ ممنوع‌ و مرتكب‌ به‌ سه‌ ماه‌ و یك‌ روز تا 6ماه‌ حبس یا تا 10میلیون‌ ریال‌ جزای‌ نقد‌‌ی‌ محكوم‌ می‌گرد‌‌د‌‌.

یكی از مواد‌‌ مهم این قانون ماد‌‌ه‌ 5 است كه به جنبه عمومی جرم اشاره د‌‌اشته وتاكید‌‌ د‌‌ارد‌‌ كود‌‌ك‌ آزاری‌ از جرائم‌ عمومی‌ بود‌‌ه‌ و احتیاج‌ به‌ شكایت‌ شاكی‌ خصوصی‌ ند‌‌ارد‌‌.