مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک یک ماه قبل مطالبه مهریه فرار از دین محسوب می‌شود

با سلام، دوماه پیش عقد کردم ام و نامزد هستیم بنده یک ماه پیش باغ کوچک خودم که سه سهم از هفت سهم مشاع میباشد را به صورت رسمی به مادرم فروخته ام، الان نامزدم مطالبه مهریه کرده و همزمان شکایت کیفری فرار از دین مهریه انجام داد، که قاضی بدون نگاه کردن به تاریخ سند رسمی وکالت که یک ماه قبل از مطالبه مهریه است حکم محکومیت داده، آیا فروش ملک به صورت وکالت رسمی در دفترخانه و قول نامه رسمی املاک و پرداخت ثمن معامله یک ماه قبل از مطالبه مهریه و صدور اجراییه ثبت اسناد فرار از دین میباشد، و سند قطعی هم بعد یه ماه گذراندن مراحل تشریفات اداری دقیقا هم زمان با درخواست مهریه از دفتر خانه ازدواج ثبت شده در ثبت اسناد و املاک و صدور اجراییه ثبت هم برای مهریه دو روز بعد از ثبت قطعی سند ملک صادر شده، ایا فرار از دین محسوب می‌شود که قاضی این جور ناعادلانه و بدون توجه به تاریخ وکالت رسمی و قول نامه املاک رای داده، تو تجدیدنظر برات میگیرم، با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر فرار از دین نباشد ولی شاید قاضی با توجه به قرائن موجود رای داده است شما حتما از خودتان دفاع کنید وپرونده را نزد وکیل ببرید